Hunoil Cégbemutató > VISSZA

Hunoil motorolaj

Motorolaj divíziónk létrejöttének célja egy új magyarországi motorolaj család kifejlesztése és forgalmazása. A HUNOIL kategóriájában az egyik leggyorsabban növekvő márkák közé tartozik a hazai piacon. A márka által kínált termékeink minőséget garantálnak. A HUNOIL termékek választékát folyamatosan bővítjük, hogy vásárlóink minden igényét ki tudjuk elégíteni.
Vásárlóinkat elsősorban kiskereskedelmi üzletláncokon keresztül célozzuk meg.

Partnereink:

  • TESCO-Global Áruházak Zrt. (2011-től)
  • AUCHAN Magyarország Kft. (2012-től)
  • METRO Kereskedelmi Kft. (2012-től)
  • SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (2012-től)
  • OBI Hungary Retail Kft. (2013-tól)

Tevékenységünket Magyarországon hazai munkatársakkal és beszállítókkal végezzük a HUNOIL márka termékek esetében.

Cégünk a Wynn’s adalékok és autóápolási termékek hivatalos hazai forgalmazója. Ezzel a termékcsoporttal vevőink újabb igényeit tudjuk kiszolgálni.

Hunoil töltőállomások

Névválasztásunk az általunk forgalmazott HUNOIL motorolaj márkanevének köszönhető, ezzel is népszerűsítve saját gyártású termékeinket.

Cégünk szakemberei már 5 éve értékesítenek nagykereskedelmi formában üzemanyagot Magyarországon.
2012-ben a Tesco-Global Áruházak Zrt.-vel szerződtünk, ennek köszönhetően kiskereskedelmi formában 4 db kutat üzemeltetünk Hunoil Benzinkút néven. Az üzemanyag kútjainkon többállásos kútfejek biztosítják az ügyfelek folyamatos, zavartalan kiszolgálását.
Töltőállomásaink többségénél shop is üzemel, ahol a megszokott széles áruválasztékon és kiegészítő szolgáltatásokon kívül a saját gyártású kenőanyagok és autóápolási termékek kínálatával várjuk vásárlóinkat.


fel Share on Tumblr


Hunoil | Webshop | Töltőállomások